Over De Slimme Klusser Den Haag

Hans Maarten Kosman is eigenaar van het kleinschalige klusbedrijf De Slimme Klusser (klusbedrijf Den Haag). “Veel mensen zoeken naar een betrouwbare klusser die met voldoende deskundigheid meedenkt over slimme oplossingen. Ik heb de handigheid, de vakkennis en de contacten om alle voorkomende klussen aan te kunnen en waar nodig expertise in te winnen bij specialistische vragen.” Wie een klusjesman zoekt in Den Haag is bij Hans Maarten aan het juiste adres.

Pluspunten

Inventieve oplossingen

Hans Maarten denkt graag met u mee. Op basis van zijn jarenlange ervaring adviseert hij eenvoudige oplossingen van goede kwaliteit.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Goedkope klussers zijn er genoeg, maar zijn ze ook goed? Wij houden van kwaliteit, maar vinden ook dat een klus betaalbaar moet blijven.Onze tarieven zijn zeer concurrerend en wij denken met u mee om de klus zo efficiënt mogelijk te klaren!

Kleinschalig bedrijf

Hans Maarten is uw aanspreekpunt. Bij grote klussen werkt hij samen met andere professionals die aan zijn hoge kwaliteitseisen moeten voldoen.

Geen overhead, wel overzicht

Iedere klus is anders. Voor een eenvoudige schilderklus kan het tarief lager zijn dan voor een complexe renovatie. De Slimme Klusser hanteert variabele, maar wel scherpe tarieven. We hebben immers geen kosten voor overhead of dure bedrijfsauto.

Werkwijze

Hans Maarten begeleidt het proces vanaf het moment dat de vraag van de klant bij hem is neergelegd. “Ik kom langs om de klus te bekijken. We spreken de wensen van de klant door. Vaak heeft iemand al een idee van wat het worden moet, dat vul ik aan.”Uit het gesprek volgt een heldere klusbeschrijving en een offerte. Deze wordt desgewenst toegelicht.

Er worden afspraken gemaakt over de planning en vervolgens wordt de klus uitgevoerd. “Ik begeleid altijd het proces zelf. Afhankelijk van de klus ga ik alleen aan de slag of schakel ik iemand in die over specifieke expertise beschikt. In beide gevallen houd ik het overzicht.”

Het resultaat is altijd conform de verwachtingen van de klant.“Ik ben een kwaliteitsvakman. Ik werk met goede materialen. Het resultaat is van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en mooi. Meestal komt de klant voordeliger uit en is het eindresultaat beter dan verwacht. Dan is mijn missie volbracht.”

Zoekt u naar klusbedrijven Den Haag, onderhoudsbedrijf Den Haag of een klussendienst Den Haag? Neem vrijblijvend contact met ons op.